1ste TractorenKerstRun

16/12/2023 van 18:30 tot 20:00
Landelijke Gilde Rumst
1ste TractorenKerstRun een samenwerking tussen Landelijke Gilde Rumst, Landelijke Gilde Reet en VZW Brooikens
1ste TractorenKerstRun
1ste TractorenKerstRun
16/12/2023 van 18:30 tot 20:00

Brooikens vzw organiseert in samenwerking met Landelijke Gilde Rumst en Reet een 1ste TractorenKerstRun

Vzw Brooikens pakt eind dit jaar in samenwerking met LG Rumst en LG Reet op zaterdag 16 december uit met haar eerste TractorenKerstRun. Op deze activiteit verwachten we veel ‘kerstversierde’ tractoren die door de gemeente zullen rijden en zeker veel toeschouwers zullen trekken. In samenspraak met de gemeentebestuur en de politie werd een te volgen traject van zo’n 15 kilometer in de gemeente uitgestippeld.
Het vertrek aan de Hoge Vosbergstraat in de wijk Rumstse Vosberg is voorzien om 18.30 uur (Verzamelen vanaf 18.00 uur). Aanhangwagens zijn niet toegelaten! Een beperkte constructie op de lift achteraan kan.
Onder politiebegeleiding gaat de tocht (15 km) via het dorpscentrum van Rumst, naar Terhagen en de wijk Bosstraat Boom. Daar trekt de kolonne verder door naar Reet om via het dorpscentrum naar de wijk Predikherenvelden te rijden. Na een rondrit in deze ‘Lichtfeestenwijk’ gaat het terug naar het Reetse dorpscentrum. De aankomst aan het Brooikensplein (Begijnenbossen) is voorzien omstreeks 20 uur.