Voordracht ‘Fermenteren doe je zo’.

5/03/2024 van 20:00 tot 22:00
Landelijke Gilde Sinaai
Fermenteren is een millennia-oude traditie. Vroeger werd de techniek gebruikt om
ingrediënten langer te bewaren maar vandaag is het vooral bekend door z’n
gezondheidsvoordelen en de unieke smaken die je ermee creëert.
Voordracht ‘Fermenteren doe je zo’.
Voordracht ‘Fermenteren doe je zo’.
5/03/2024 van 20:00 tot 22:00

Tijdens deze
voordracht kom je meer te weten over deze bewaartechniek en krijg je antwoorden op
vragen zoals: wat is fermenteren? Wat is de wetenschap achter fermentatie? Hoe wordt
fermenteren vandaag gebruikt? Je krijgt ook tips voor gerechten en tot slot zijn er
proevertjes om je helemaal te inspireren.

Deze voordracht vindt plaats in het KLJ-lokaal om 20u en kost €7.
Inschrijven kan bij Peter (peter.vangarsse@telenet.be).