Menu

Terug naar Activiteiten >4de Verlichte Tractor Parade

4de Verlichte Tractor Parade
Een rondrit maken van +/- 20 km door groot Londerzeel, met tractoren die versierd zijn met kerstverlichting. OP DIT MOMENT MOGEN ER 75 TRACTOREN INSCHRIJVEN. DIT IS EEN MAXIMAAL AANTAL. SNEL ZIJN IS DE BOODSCHAP. Wij danken reeds de deelnemers voor hun engagement en werk, voor het versieren van de tractoren.

Straks is het zover! Onze 4de verlichte tractorparade.

Dit jaar behouden we het parkoer zoals vorig jaar. We starten richting den Berg, daarna naar Sint-Jozef, Malderen en als laatste rijden we door Steenhuffel. We verzamelen de tractoren op de gemeente parking in de Gildenstraat.
We gaan dit jaar proberen de tractoren aanwezig te hebben voor 17u. Zodat jullie de de tractoren kunnen bekijken vanaf 17u tot 17u45. Hierna worden de tractoren opgesteld, en vertrekken zij stipt om 18u. Net zoals vorig jaar, vragen wij nationaal 4 mensen die zullen jureren, samen met enkele mensen uit de OGL groep .

Dit jaar willen we tijdens de rondrit van de tractoren iets nieuws doen in het gildenhuis Londerzeel. We gaan een mini tractor parade organiseren voor onze kinderen. Heeft u kinderen of klein-kinderen tussen de 3 en 12 jaar, en hebben zij een trap-tractor of een trap go-car of een trap fietsje, en mogen zij deze versieren met kerstverlichting dan kunnen zij deelnemen aan onze eerste Verlichte Trap-Tractorparade.  Op deze website vindt u link terug voor de inschrijving voor deze VTT-parade. 
Deze verlichte trap-tractorparade start rond 18u30, met een ritje rond het gildenhuis, en een cadeautje voor alle deelnemers.

Hierna is er muziek en de mogelijkheid tot een hapje en een drankje. Rond 22u worden de tractoren terug verwacht in het gildenhuis en volgt de presentatie van de uitslag en het uitreiken van de prijzen.

Voor een goede organisatie vragen we de deelnemende tractoren zich te houden aan een strakke planning die gaat als volgt:

De planning:

vanaf 16h30: Iedereen welkom op de gemeente parking in de Gildenstraat, inschrijving in tent voor het gildenhuis.

17.45h: briefing van de jury

17.50h: Iedereen in z’n tractor, ook bijrijders!

18.00h: Start van de derde verlichte tractorrun!

18.15h: Eerste Passage Kerk Londerzeel Sint Kristoffel

18.35h: Passage Bergkapel

19.20h: Passage kerk Londerzeel Sint-Jozef

20.20h: Passage kerk Malderen

21.20h: Passage Kerk Steenhuffel

21.50h: Aankomst tractorrun op de parking recht tegenover zaal Gildenhuis, iedere tractorbestuurder kan de inwendige mens versterken met stoofvlees en frit.

Dit schema kan nog wijzigen, door geplande openbare werken.

 

Praktische gegevens

Wanneer: 
8/01/2022 van 16:00 tot 23:00
Locatie: 
Gildenhuis
Gildenstraat 21 , 1840 Londerzeel
Prijs: 
€ 10
Reservatie: 
Inschrijven noodzakelijk
Reservatie info: 
Inschrijven kan tot 18 december 2021 voor tractoren, voor bezoekers is toegang gratis.
Interessegebieden: 
Erfgoed