Afgelast: Wipschieten (door corona maatregelen) | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Activiteiten >Afgelast: Wipschieten (door corona maatregelen)

Afgelast: Wipschieten (door corona maatregelen)
Na het succes van vorige jaren, blijven we dezelfde formule aanhouden. Dus eerst wipschieten voor de mannen, nadien voorzien we een BBQ voor iedereen. We verzamelen op zondag 21 juni om 9u30 op het terrein ''Vonckiste' aan de Opwijksestraat te Baardegem. Ook diegenen die het wipschieten niet zien zitten, vrouw, kinderen, vrienden zijn vanaf 12:30 ook welkom om deel te nemen aan de BBQ.
Ondertussen is onze formule al goed ingeburgerd, ”wipschieten” gevolgd door een BBQ.

 We verzamelen op zondag 21 juni om 9u30 op het terrein 'Vonckiste' aan de Opwijksestraat te Baardegem (in Opwijk aan de Aveve rechts afslaan en de volgende lichten links nemen richting Baardegem. Staande wip iets verder aan rechterkant).
Daar kunnen we onze schietvaardigheid uittesten met pijl en boog op de staande wip.

Vanaf 12u30 verwachten we ook de vrouwen, kinderen en vrienden voor het aperitief om nadien te genieten van de BBQ. Deze bestaat uit 3 stukken vlees met groentjes en voor diegene die willen nog een Cornetto als dessert.
Dit menu bieden we aan voor de democratische prijs van 20 euro per persoon. Voor kids tot 12 jaar is het gratis. De drank bij het eten is ook inbegrepen in de prijs.

Tussen het eten door zal de finale van de wipschieting doorgaan tot we de Koning-schutter kunnen bekronen.

Inschrijven voor BBQ bij Jos tot en met zondag 15 juni. Tel: 0477/55.49.08 - jos.fiesack@telenet.be   Vooraf betalen  bij Jos of via rekeningnummer  LG: BE67 7341 4800 0787 met vermelding: Barbecue en aantal personen (indien kinderen onder de 12 jaar ook zeker aan Jos melden)  


Praktische gegevens

Wanneer: 
21/06/2020 van 9:30 tot 17:30
Deze activiteit is enkel voor leden.
Wil je deelnemen aan deze activiteit en meteen ook lid worden?
Vermeld dit dan duidelijk bij je inschrijving.
Locatie: 
terrein “Vonckistem”
Opwijksestraat , 1745 Opwijk
Prijs: 
€ 20
BBQ. Deze bestaat uit 3 stukken vlees en groentjes en voor diegene die willen nog een Cornetto als dessert. Dit aan de democratische prijs van 20 euro per persoon. Voor kids tot 12 jaar is het gratis. De drank bij het eten inbegrepen.
Reservatie: 
Inschrijven noodzakelijk
Reservatie info: 
De inschrijvingen gebeuren bij Jos Fiesack tot en met woensdag 9 juni. Deelnemen kan op voorwaarde dat er op voorhand betaald wordt.
Interessegebieden: 
Erfgoed