Een hemelse combinatie | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Activiteiten >Een hemelse combinatie

Een hemelse combinatie
Moeilijk te geloven, maar bier en chocolade is een ware sensatie om samen te proeven en te beleven. Tijdens deze degustatie van 5 minder bekende bieren en 5 verse pralines, zal je overtuigd worden dat bier & chocolade de perfecte vervanger zijn van het klassieke dessert.
De meeste mensen geloven dit nauwelijks tot ze het zelf proberen: bier & chocolade. Tijdens de degustatie proef je van 5 minder bekende bieren met telkens 5 heerlijke verse pralines die passen bij de geselecteerde biertjes. Daarnaast proef je ook nog van 5 origine chocolades. En wat zal blijken: het is een ware sensatie om dit samen te proeven en te beleven. Het ene bier kiest voor harmonie met de praline en het andere bier zoekt het contrast op. Maar wat duidelijk is, is dat de smaken tot een hoger niveau getild worden. Het doel bij een degustatie van bier & chocolade is dan ook de intensiteit van deze smaken te doen eindigen in een perfect evenwicht. Tijdens de avond krijg je meer uitleg over zowel de biertjes als de chocolade en aanverwante producten.

Een hemelse combinatie op 6/12/2019 van 19:30 tot 23:00

Praktische gegevens

Wanneer: 
6/12/2019 van 19:30 tot 23:59
Deze activiteit is enkel voor leden.
Wil je deelnemen aan deze activiteit en meteen ook lid worden?
Vermeld dit dan duidelijk bij je inschrijving.
Locatie: 
Den Beneen
Dries 19 , 9170 Sint-Pauwels
Prijs: 
€ 10
De rest betaalt de kas! Inschrijven door storting op rekening BE47 7376 2102 6880 van landelijke gilde Sint-Pauwels. Graag voor 29 november.
Reservatie: 
Inschrijven noodzakelijk
Artiest/Sprekers/Gids: 
Geroen Van Steenbrugge
Voor wie? 
Volwassenen
Interessegebieden: 
Eten en drinken