Menu

Terug naar Activiteiten >Fietshappening 't Vijfde Wiel

Fietshappening 't Vijfde Wiel
Gezinsvriendelijke fietshappening die een massa deelnemers op de fiets brengt. De organisatie is dit keer in handen van Landelijke Gilde Pittem, Zwevezele en Wingene. Er is keuze uit vier fietslussen: 65, 50, 35 en 20 km. Starten kan doorlopen tussen 9 en 14.30 uur.
Maandag 15 augustus staat synoniem voor ’t Vijfde Wiel, een gezinsvriendelijke fietshappening van Landelijke Gilden die een massa deelnemers op de fiets brengt. De organisatie van de volgende editie is in handen van Landelijke Gilde Pittem, Zwevezele en Wingene. Er is keuze uit vier fietslussen: 65, 50, 35 of 20 km.

De organisatoren zetten alles op alles om er een kindvriendelijke editie van te maken. De gezinsroute van 20km houdt enkel halt in Zwevezele waar kinderen zich kunnen uitleven op het springkasteel. Op de start- aankomst er naast een springkasteel ook nog randanimatie voor de kinderen. 

Wie vooraf inschrijft, geniet van een voordeeltarief tot en met 8 augustus. Vooraf inschrijven kan enkel via www.vijfdewiel.be.  

Praktische gegevens

Wanneer: 
15/08/2022 van 9:00 tot 19:00
Locatie: 
Aardappelhandel Vervaeke
Meulebekestraat 105 , 8740 Pittem
Vertrek: 
Aardappelhandel Vervaeke in Pittem (Meulebekestraat 105)
Prijs: 
Voordeeltarief tot en met 8 augustus: 3 euro. Vanaf 9 augustus: 5 euro Kinderen tot 12 jaar fietsen gratis. Vooraf inschrijven kan tot en met 8 augustus en enkel via het inschrijfformulier op www.vijfdewiel.be
Interessegebieden: 
Fietsen en wandelen