Menu

Terug naar Activiteiten >Fietstocht

Fietstocht
Op woensdag 24 juli houden wij onze jaarlijkse fietstocht. Dit jaar rijden wij naar het uiterste noorden van ons werkgebied
Op woensdag 24 juli houden wij onze jaarlijkse fietstocht. Dit jaar rijden wij naar het uiterste noorden van ons werkgebied.  Wij vertrekken in Kieldrecht en rijden langs mooie rustige wegen via  De Klinge en de Zeeuwse polders. Wij vertrekken in groepen van ongeveer 25 personen aan feestzaal Sint-Michiel, Beukenlaan 18 te Kieldrecht (hoek Beukenlaan - Acacialaan) om 13 uur. Wij voorzien de nodige tussenstops. De afstand is ongeveer 37 km. Rond 17.30 uur worden wij verwacht in zaal Sint-Michiel voor een rijk gevulde koude schotel. Deelnameprijs 17 € voor leden en 20 € voor niet-leden. Hier zijn inbegrepen: organisatie - flesje water bij vertrek - koude schotel bij aankomst. Alle dranken zijn afzonderlijk te betalen. Onze verzekering is alleen geldig voor de leden. Inschrijven en afrekenen ten laatste op dinsdag 16 juli bij uw verantwoordelijke.
Het bestuur wenst U een gezellige en sportieve fietstocht toe.

Praktische gegevens

Wanneer: 
24/07/2019 van 13:00 tot 19:00
Locatie: 
Feestzaal Sint-Michiel
Beukenlaan 18 , 9130 Kieldrecht
Vertrek: 
Zaal Sint-Michiel
Prijs: 
€ 17
20 euro voor niet-leden Inbegrepen: organisatie, flesje water bij vertrek, koude schotel bij aankomst. Enkel leden zijn verzekerd.
Reservatie: 
Inschrijven noodzakelijk
Reservatie info: 
Ten laatste op dinsdag 16 juli bij uw verantwoordelijke
Voor wie? 
Senioren
Interessegebieden: 
Fietsen en wandelen