Fietszoektocht LG Oosterzele | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Activiteiten >Fietszoektocht LG Oosterzele

Fietszoektocht LG Oosterzele
Landelijke Gilde Oosterzele heeft een unieke fietszoektocht samengesteld langsheen het mooie Oosterzeelse platteland en doorheen alle dorpskernen. Trek er op uit met het ganse gezin of met je bubbel, los onderweg de vragen op, bezorg ons het ingevulde deelnameformulier terug en misschien win je wel een prijs!
Aangezien de coronamaatregelen de organisatie van onze jaarlijkse gezinsfietstocht niet mogelijk maakt, heeft LG Oosterzele voor haar leden en alle andere sympathisanten een alternatief uitgewerkt, namelijk een midzomer fietszoektocht die passeert langsheen het dorp van alle Oosterzeelse deelgemeenten.
Het concept combineert een uitgestippelde fietstocht (via tekstbeschrijving) met een vragenlijst betreffende bezienswaardigheden onderweg. We benadrukken dat het een zoektocht betreft waarbij alle antwoorden op de gestelde vragen terug te vinden zijn in de omgeving van de aangegeven locatie. Aan de zoektocht is ook een prijskamp gekoppeld. Bezorg ons jullie ingevuld antwoordenformulier dus zeker terug.
Succes en veel plezier!

Praktische gegevens

Wanneer: 
van 15/08/2020 tot 30/09/2020 van 0:00 tot 23:00
Enkel op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Locatie: 
Gemeentehuis Oosterzele
Dorp , 9860 Oosterzele
Vertrek: 
Oosterzele Dorp
Interessegebieden: 
Fietsen en wandelen