Menu

Terug naar Activiteiten >Film "Wat hebben we verdiend vandaag ?"

Film "Wat hebben we verdiend vandaag ?"
Film over landbouw in Oost-Vlaanderen
Filmmaker Brecht Vanhoenacker van Victoria Deluxe volgde anderhalf jaar lang werk en leven op zes Oost-Vlaamse landbouwbedrijven. De landbouwers vertellen in ‘Wat hebben we verdiend vandaag?’ over de hindernissen en vragen waar zij elke dag mee geconfronteerd worden en nemen de tijd om uit te leggen waarom ze met hart en ziel voor hun stiel gekozen hebben en blijven kiezen.

Landbouwers zijn een levensnoodzakelijke schakel in onze voedselketen. Ze zijn zich bewust van die verantwoordelijkheid, werken keihard en lopen over van passie en toewijding voor hun land en de dieren. Wat de landbouwers daarvoor terugkrijgen staat helaas niet in verhouding tot de inspanningen en opofferingen die zij elke dag doen. Ze zijn overgeleverd aan een onvoorspelbare, ruwe markt en voelen hoe de consument zijn verbinding met de boerenstiel verloren heeft. Met ‘Wat hebben we verdiend vandaag?’ wilt Victoria Deluxe een fundamentele bijdrage leveren aan de beeldvorming over de staat van de landbouw in

Vlaanderen.

Praktische gegevens

Wanneer: 
15/03/2019 van 20:00 tot 22:00
Locatie: 
Hof Ter Motte
Oude Kerkstraat 14 , 9850 Poesele
Prijs: 
€ 5
Inschrijven kan uiterlijk tot 12 maart en alleen via reknr. BE31 7374 0545 1555 LG - Gewest Deinze. Vermeld duidelijk naam en adres. Kaarten liggen aan de kassa klaar.
Reservatie: 
Inschrijven noodzakelijk