filmvoorstelling "Wat hebben we verdiend vandaag" | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Activiteiten >filmvoorstelling "Wat hebben we verdiend vandaag"

filmvoorstelling "Wat hebben we verdiend vandaag"
Documentaire film schets op een zeer doorleefde manier een beeld van onze huidige landbouw.
We weten dat het beeld dat in de media van landbouw wordt geschetst niet altijd positief is. Landbouw zorgt evenwel voor een levensnoodzakelijke behoefte- eten.
Deze documentaire - gemaakt door Victoria Deluxe- schets op een zeer doorleefde manier een beeld van onze huidige landbouw. Ze hebben daarbij zes Oost-Vlaamse landbouwbedrijven, gedurende meer dan anderhalf jaar gevolgd. We krijgen dus geen stereotiepe beeldvorming maar een getuigenis rechtstreeks uit de mond van de landbouwer. Aan de hand van gesprekken aan de keukentafel over het dagelijkse werk krijg je als kijker een goed beeld van het mooie én van het harde van de boerenstiel. De dagelijkse opofferingen en inspanningen, de onzekerheid die met de stiel gepaard gaat.
Mooie en zeer eerlijke beeldvorming. De film is een absolute aanrader.
Daarom programmeert het OC Kleine Beer ism gemeentelijke landbouwraad deze film. De voorstelling gaat door in OC Kleine Beer – 20.0u. Toegang 3 € - . Tickets te bestellen bij www.beernem.be/tickets of 050 79 99 08

Praktische gegevens

Wanneer: 
20/11/2019 van 20:00 tot 23:00
Locatie: 
O.C. De Kleine Beer
C. Marichalstraat 5 , 8730 Beernem
Prijs: 
€ 3
Tickets te bestellen bij www.beernem.be/tickets of 050/79.99.08. Mogelijkheid om de dag zelf nog ticket aan de ingang aan te kopen.
Reservatie: 
Inschrijven noodzakelijk
Interessegebieden: 
Landbouw