Menu

Terug naar Activiteiten >Gelukkig in 60 minuten (aanbod voor senioren)

Gelukkig in 60 minuten (aanbod voor senioren)
Geluk verkoopt. Er worden boeken vol over geschreven en elk tijdschrift dat je openslaat toont je de weg naar een gelukkig leven. Of dat beweert men althans. Maar ook in reclamespots wil men je laten geloven dat het geluk voor het oprapen ligt. Wanneer je een doos pralines koopt, koop je niet zomaar chocolade, maar een ‘box of happiness’. Toch? Maar is dat wel waar?
Exotische reizen, bucketlist afwerken, een snelle wagen en de laatste nieuwe gsm. Overal worden we bestookt met reclames die ons de weg wijzen naar meer geluk. Maar dat geluk lijkt ver weg en is altijd meer dan wat we al hebben. Zoeken we het te ver? Of ligt het toch dichterbij dan we denken? Waarom word ik toch niet gelukkiger met steeds meer? Misschien heeft geluk wel te maken met de manier waarop we naar de werkelijkheid kijken.
In 60 minuten reiken we je een bril aan om anders naar de wereld te kijken en geven we je tools om die werkelijkheid te delen met elkaar. Het komt er bijvoorbeeld niet op aan om te zeggen : ‘wat doen we nog’, maar ‘kijk eens, dit is wat wij doen en waar wij voor staan.’

Nadien babbelen we gezellig na met een kopje versie koffie en heerlijke taart.

Praktische gegevens

Wanneer: 
2/12/2021 van 14:00 tot 17:00
Deze activiteit is enkel voor leden.
Wil je deelnemen aan deze activiteit en meteen ook lid worden?
Vermeld dit dan duidelijk bij je inschrijving.
Locatie: 
De Griffel
Hulsterweg 184 , 3980 Tessenderlo
Prijs: 
€ 8
Inschrijven tegen 28/11 via stijn.de.cock @landelijkegilden.be. Stort hierbij ook 8 euro per persoon op BE45 7351 1308 3089. Geen lid maar toch graag deelnemen? Contacteer dan even stijn.de.cock@landelijkegilden.be. We hebben jou er graag bij!
Artiest/Sprekers/Gids: 
Pastoraal vormingswerker Landelijke Gilden
Voor wie? 
Senioren
Interessegebieden: 
Zingeving en solidariteit