Menu

Terug naar Activiteiten >Haspengouwse Gordel

Haspengouwse Gordel
Op pinkstermaandag 16 mei kan je weer komen wandelen, fietsen en genieten tijdens de Haspengouwse Gordel. Al 22 jaar zorgen tientallen vrijwilligers voor drie mooie fietstochten, twee wandeltochten en een uitstekende omkadering om volop te genieten van één van de mooiste streken van Vlaanderen! Tussendoor kan je even uitrusten met een hapje en een drankje. Iedereen is welkom!

Op pinkstermaandag kan je weer komen fietsen, wandelen en genieten tijdens de Haspengouwse Gordel. Al 22 jaar zorgen tientallen vrijwilligers voor drie mooie fietstochten, twee wandeltochten en een uitstekende omkadering om volop te genieten van één van de mooiste streken van Vlaanderen. Tussendoor kan je even uitrusten met een hapje en een drankje. Klein en groot, jong en oud, sportief of ongeoefend, iedereen is welkom! 

Op de startplaats kan je kiezen tussen drie fietsroutes en twee wandelroutes.Fietstochten:

- Greenstar ®: +/- 30 km

- Migo ®: +/- 43 km

- Kanzi ®: +/- 60 km

Wandeltochten:

- Jonagold: +/ 8 km

- Conférence: +/- 12 kmDe 22ste editie van de Haspengouwse Gordel is een organisatie van Landelijke Gilden gewest Sint-Truiden uit deze dorpen: Bevingen, Binderveld, Brustem-Ordingen, Mielen-Boven-Aalst, Boekhout-Jeuk, Nieuwerkerken, Sint-Truiden, Velm-Halmaal en Zepperen.

Praktische gegevens

Wanneer: 
16/05/2016 van 8:00 tot 15:00
Locatie: 
Veiling Haspengouw
Tongersesteenweg 152 , 3800
Vertrek: 
Veiling Haspengouw
Prijs: 
€ 3
appelsap, appel, verzekering en gadget inbegrepen
Voor wie? 
Gezin
Interessegebieden: 
Fietsen en wandelen