Menu

Terug naar Activiteiten >Karabijnschieten

Karabijnschieten
Het hanteren van de karabijn en het schieten zal ter plaatse door mensen van de schutterij worden aangeleerd. Daarna kan iedereen zijn kunsten tonen in een wedstrijd en meedingen naar de door de club uitgegeven prijzen. De eerste drie werden tot nog toe voorzien van een beker. De schutterij doet dit allemaal zelf en deze mensen worden hier al zeer hartelijk voor bedankt.
We worden er verwacht om 18 uur 30 . Ook mensen die niet willen schieten kunnen mee om de schutters aan te moedigen. De mensen van de meeswijkse schutterij, onze gastheren, zullen de nieuwelingen aanleren hoe een karabijn wordt gebruikt en hoe men, ook al deed men het nog nooit, ook in de roos kan schieten.
Een mooie wedstrijd zal dan starten en iedereen krijgt evenveel kansen. Door afvallen van de minst goede komt men uiteindelijk in de finale terecht. Hier wordt gestreden voor een prijs, door de schutterij aangeboden. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen. Het beste is lid te zijn zodat men ook voor gebeurlijke ongevallen is verzekerd. Zie de bijgevoegde folder ivm inschrijven en betalen.

Praktische gegevens

Wanneer: 
23/02/2019 van 18:30 tot 22:00
Locatie: 
Schutterslokaal Meeswijk
Genootstraat z/n , 3630 Leut
Prijs: 
€ 7
Vanaf 16 jaar mag men meedoen.
Reservatie: 
Inschrijven noodzakelijk
Voor wie? 
Volwassenen
Interessegebieden: 
Erfgoed