Katogentocht in het bos - AFGELAST | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Activiteiten >Katogentocht in het bos - AFGELAST

Katogentocht in het bos - AFGELAST
Helaas door de geldende Coronamaatregelen kan deze activiteit niet doorgaan. Nachtelijke wandeling op ongebaande paden door de Schiplakense bossen, waar alleen opgehangen lichtreflectoren het pad aangeven. Ondertussen zijn er kwis-vragen te beantwoorden. Onderweg een drankje voor iedereen en achteraf warme soep in den Bosuil.
Op 30 januari, putteke winter, houden we terug onze jaarlijkse magische avondwandeling door de anders niet toegankelijke bossen van Schiplaken.

Maar voor onze katogentocht wordt een uitzondering gemaakt en kunnen jong, heel jong en iets minder jong met grote en kleine zaklampen hun weg zoeken in het pikkedonker van de bossen.

Onderweg kunnen de dapperen vragen beantwoorden en oefeningen oplossen, langs de tussenstop passeren voor een hartversterkend drankje en nadien in de Bosuil nakaarten met warme soep en/of iets anders.

We vertrekken aan zaal den Bosuil in Schiplaken tussen 18.30 en 20.30 uur. Vergeet jullie zaklampen en laarzen niet! Schrijfgerei en een schrijfplankje komen ook goed van pas.

Voor inlichtingen kan je terecht bij
  - Jan Derua: 0486 51 76 99
  - Herman de Vadder: 0473 19 06 30

Praktische gegevens

Wanneer: 
30/01/2021 van 18:00 tot 23:00
Locatie: 
Zaal Den Bosuil
Bieststraat 233 , 3191 Hever
Vertrek: 
Zaal de Bosuil
Prijs: 
€ 3
Leden 3,- € Niet-leden 6,- € -12 jaar 2,- €
Interessegebieden: 
Fietsen en wandelen