Menu

Terug naar Activiteiten >Lekkere lunch

Lekkere lunch
Als je niet op tijd luncht, is de kans groot dat je een paar uur na het ontbijt gaat snoepen. En als je te vroeg luncht, zal je waarschijnlijk rond een uur of 4 gaan snoepen. Een gezonde, voedzame, gevarieerde en uitgebalanceerde middagmaaltijd is daarom een belangrijke overbruggingsmaaltijd tussen ontbijt en avondmaal!
Maar elke dag boterhammen eten word je snel beu. Gelukkig zijn er eindeloos veel
lunchgerechten die je makkelijk zelf kan maken en al dan niet kan meenemen naar
je werk. Tijdens deze kookworkshop gaan we op zoek naar originele en vooral heerlijk gezonde lunchpakketten. We halen onze inspiratie uit lunchpakketten vanuit de hele wereld. Poké bowls, bentoboxen, salads in a jar, groentespreads, wraps,… wat dit allemaal betekent en veel belangrijker hoe ze smaken en zelf te maken zijn, ontdekken jullie tijdens de workshop. Na de workshop hebben deze lunchboxen geen geheimen meer voor jullie. Kwestie van eens iets anders te eten dan een boterham met een schel hesp of kaas en vooral om met een grote glimlach en boordevol energie aan de middagshift te beginnen. Kleine waarschuwing: zorg wel dat je bestand bent tegen de hongerige blikken van je collega’s, moest je het lunchpakket mee naar het werk nemen!

Zelf mee te nemen
• Mesje
• Plankje
• Dunschiller
• Handdoek
• Keukenschort

Praktische gegevens

Wanneer: 
25/04/2019 van 19:30 tot 22:00
Locatie: 
Gildenhuis
Vrijstraat 1 , 9200 Appels
Prijs: 
€ 15
Leden Landelijke Gilden en hun gezin: 15 euro. Niet-leden: 20 euro Hierin zitten alle ingrediënten. De kosten voor de lesgever en de zaal nemen wij voor onze rekening. Drank aan democratische prijzen.
Reservatie: 
Inschrijven noodzakelijk
Reservatie info: 
Voor 22 april via overschrijving van het juiste bedrag op de rekening BE50 7372 2418 3918
Artiest/Sprekers/Gids: 
Thomas Criel
Interessegebieden: 
Eten en drinken