Maaslandse gordel | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Activiteiten >Maaslandse gordel

Maaslandse gordel
Onze 26 ste tocht door het Maasland en een deel van de kempen. Onze vaste partners zijn ook dit jaar weer van de partij. De collega's van Rotem zorgen voor een tweede vertrekplaats en de mannen en vrouwen van Meeswijk zullen een rustplaats voor hun rekening nemen.Er is ook mogelijkheid voorzien om de nationale heidedagen te bezoeken.
Een mooi verzorgde fietstocht doorheen de Maasvallei en een deel van de kempen.Door de inrichters van de nationale heidedagen werd ons voorgesteld om de gordel te laten passeren aan hun evenement. Voor hen is er een vertrekplaats aan de village en een grote activiteitenplaats in de buurt van de Salamander. Ze leggen een shuttlebus in van aan het vvv tot aan de mechelse hei: dus geen probleem om te parkeren.Onze tochten van 30,50 en 70 uit Opgrimbie en deze van 50 en 70 uit Rotem zullen daar langs gaan .De Maaslandse gordel is een organisatie van de landelijke gilde Opgrimbie ism de gilde van Rotem en Meeswijk.
Dit wordt een topuitstap voor groot en klein, jong en oud,sportievelingen en recreatieve fietsers; Iedereen van harte welkom.

Praktische gegevens

Wanneer: 
25/08/2019 van 8:00 tot 15:00
Locatie: 
Gemeenschapscentrum Opgrimbie
Hoekstraat 1 , 3630 Opgrimbie
Vertrek: 
gemeenschapscentrum opgrimbie
Prijs: 
€ 4
Hier is tombola, verzekering , routebeschrijving en bij aankomst een gadget voorzien.
Interessegebieden: 
Fietsen en wandelen