Menu

Terug naar Activiteiten >MeetjesBAND

MeetjesBAND
MeetjesBAND laat je het mooie Meetjesland ontdekken. Een tocht van 35 km en 55 km tonen je pittoreske plaatsen in het Meetjesland. Dit jaar trekken de tochten richting Maldegem en het Drongengoed. Leuke stopplaatsen onderweg en picknick mogelijk.
De MeetjesBAND 2021 laat je corona vergeten en biedt twee mooie fietstochten aan, die je de regio Maldegem-Drongengoed van zijn beste kant tonen.  
De korte tocht van 35 km leidt je zo snel mogelijk langs rustige wegen naar het Schipdonkkanaal, de panorama’s in het Maldegemse ruilverkavelingsgebied en het pittoreske Oostwinkel.
De lange tocht van bijna 55 km zoekt het verder in het landschapspark Drongengoed. Je ontdekt het drevenlandschap van het Drongengoed, het Urselse vliegveld en de authentieke landschap van Maldegemveld en de Drongengoedhoeve en het oorspronkelijke landbouwlandschap in de buurt van de Pietendriesmolen en Wessegem. Van daaruit sluiten we via het Keigatbos in Oostwinkel aan op de tocht van 35 km.

Onderweg zijn leuke stopplaatsen ingericht.  Dit jaar is er ook mogelijkheid om een picknick te bestellen, die je kunt nuttigen op een van de stopplaatsen.

Rekening houdend met de corona-maatregelen vragen we om vooraf in te schrijven en het startuur te vermelden. Zo proberen we het deelnemersaantal wat te spreiden. Ook op de stopplaatsen onderweg zorgen we voor voldoende hygiëne en spreiding. 

Praktische gegevens

Wanneer: 
8/08/2021 van 10:00 tot 18:00
Locatie: 
SOCK
Molenstraat 28 , 9970 Kaprijke
Vertrek: 
SOCK, Molenstraat 28, 9970 Kaprijke
Prijs: 
€ 5
Inschrijven kan vanaf 15 juni via dit formulier en door storting van het totaalbedrag op rekeningnummer BE70 7370 3828 4125. Vermeld duidelijk aantal volw/kind en een contacttelnr. Vooraf inschrijven kost slechts 3 euro per volw. Tot 12 jaar gratis
Interessegebieden: 
Fietsen en wandelen