Menu

Terug naar Activiteiten >Onine escaperoom

Onine escaperoom
Zin in een spannende avond? Neem dan deel aan onze online escaperoom! Wie slaagt er in om binnen de tijd te ontsnappen, of in ons geval om de voorzitter te bevrijden?
Hoe een klassieke escaperoom werkt, dat weten jullie ongetwijfeld! De deelnemers worden in een of meerdere kamers opgesloten en moeten door het zoeken naar sleutels, codes, aanwijzingen, het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen een bepaalde tijd proberen te verlaten. Een online escaperoom daarentegen, die speel je van bij je thuis. Je doet dat alleen of met je bubbel, wat nog plezanter is. Gezinnen die actief bezig zijn om kennis te verwerven, elkaar in de ogen kijken en samenwerken, eigen en andermans vaardigheden ontdekken, samen online zijn: welkom in de 21ste eeuw!
Naast onze link naar de escaperoom heb je geen extra materiaal nodig om het spel te spelen. De online escaperoom bestaat uit 4 verdiepingen. Op elke verdieping moeten verschillende aanwijzingen worden gevonden waar een link naar een raadsel achter zit. Pas als je alle raadsels op een verdieping hebt opgelost, mag je door naar de volgende verdieping. Onze voorzitter zit op de hoogste verdieping. Wie slaagt erin om de voorzitter te bevrijden voor de tijd om is?

Praktische gegevens

Wanneer: 
7/05/2021 van 20:00 tot 23:00
Locatie: 
Gruitrode
Phil Bosmansplein 1 , 3670 Meeuwen-Gruitrode
Reservatie: 
Inschrijven noodzakelijk