Ontbijt aan huis | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Activiteiten >Ontbijt aan huis

Ontbijt aan huis
Dit jaar geen teerfeest! Maar om onze leden toch op dezelfde moment aan tafel te brengen, leveren we ontbijt aan huis.
Het is nog even voordat we aan de feesttafel van ons jaarlijks teerfeest zouden zitten. Maar hierover hebben we nu al een beslissing genomen omdat daar toch heel wat voorafgaand werk aan te pas komt (reservatie kok, muziek, ...).
Ons teerfeest zal in 2021 niet doorgaan. We weten het. Dat is ne jammere. Maar niet getreurd ... We zorgen voor een alternatief.
Om toch iedereen gelijk aan tafel te krijgen (weliswaar in onze eigen bubbel) organiseren we een ontbijt aan huis op zondag 24 januari. Dit enkel voor leden en hun gezinsleden.
Tegen een zeer democratische prijs kan je een ontbijt bestellen, dat samengesteld is door jouw bestuur. Het wordt op zondagmorgen persoonlijk bij jou thuis contactloos afgeleverd zodat we die ochtend toch een beetje feest kunnen vieren.
Het betreft een standaard ontbijt aan de prijs van 5 euro. We maken geen prijsverschil voor volwassenen of kinderen. De levertijd kan je kiezen aan de hand van een tijdslot.
In het Gildenleven vn januari zal je een inschrijvingsstrook terug vinden. Gelieve hier alle nodige informatie op in te vullen en het juiste bedrag over te schrijven op ons rekeningnummer.
Strookjes kan je binnenbrengen bij groentewinkel ‘t Hoeveke of de gegevens via mail doorsturen naar lgwiekevorst@gmail.com.
Inschrijven vanaf 13 januari tot ten laatste tegen 20 januari.
Smakelijk.

Praktische gegevens

Wanneer: 
24/01/2021 van 7:00 tot 11:00
Deze activiteit is enkel voor leden.
Wil je deelnemen aan deze activiteit en meteen ook lid worden?
Vermeld dit dan duidelijk bij je inschrijving.
Locatie: 
Thuis
Wiekevorst Dorp zn , 2222 Wiekevorst
Prijs: 
€ 5
Ontbijt aan democratische prijs. Gelieve wel aan te geven voor hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je graag een ontbijt ontvangt.
Reservatie: 
Inschrijven noodzakelijk
Interessegebieden: 
Eten en drinken