Menu

Terug naar Activiteiten >Open Tuinen

Open Tuinen
Bezoek per fiets de tuin van Jef en Gaby, een landelijke tuin, bostuin met een variatie aan planten en kleuren, overgaand naar een vrij natuurlijke biotoop. Ginkgo Biloba van 38 jaar. Pergola en tuinkamer om te genieten. Groentetuin, serre, kippen, wandelbos, fruittuin. Fietsroute van 31 km langs de nabije tuinen van Lier en Lint.

Gaby Lambrechts stelt op 29 en 30 juni (10-18 u.) gratis haar landelijk opgevatte tuin open. Je treft er een variatie aan planten en kleuren, overgaand naar een vrij natuurlijke biotoop. Ginkgo Biloba van 38 jaar. Pergola en tuinkamer om te genieten. Groentetuin, serre, kippen, wandelbos, fruittuin.

Generatietuin

Een gezellige tuinkamer geïntegreerd om te genieten. De tuin is amper omheind waardoor de buren vrij over en weer lopen en elkaar respecteren. Jef en Gaby hebben een leuk bos waar kinderen kunnen spelen en een groentetuin.

Evenement

Tentoonstelling schilderijen ‘bloemen’ (eigen werk) en wijndegustatie.

Bewegwijzering

Vanaf kerk Waarloos: richting Duffel, na ± 1 km op het kruispunt met de grens met Duffel is de Ferdinand Maesstraat (inrit via zijstraatje Beekboshoek).

Maakt deel uit van "Lint en omgeving" en je kan er met de fietsknooppunten een leuke fietstocht van een 30-tal km van maken.

Praktische gegevens

Wanneer: 
van 29/06/2019 om 10:00 tot 30/06/2019 om 18:00
Locatie: 
Ferdinand Maesstraat
Ferdinand Maesstraat , 2550 Waarloos
Interessegebieden: 
Tuinieren