Menu

Terug naar Activiteiten >Open tuinen

Geniet je van tuinen kijken of wil je ideetjes opdoen om in de eigen tuin toe te passen? Ontdek hoe je creatief met verschillende tuintrends kan omgaan en ga op tuinbezoek bij de deelnemers aan Open tuinen. Dit jaar schenken ze extra aandacht aan het thema 'Feest in de tuin'.

201 tuineigenaars zetten hun tuinpoort voor je open
Van april tot oktober kan je Open tuinen bezoeken. Tuinliefhebbers kunnen terecht in de meest bijzondere tuinen in Vlaanderen en het grensgebied met Nederland. Dit jaar zetten 201 tuineigenaars hun poorten open. Het Open tuinenweekend, dat het laatste weekend van juni plaatsvindt, vormt het hoogtepunt. Naast dit weekend zijn er nog tientallen bijkomende openingsdagen.

Alle tuinen gebundeld in één praktische Open tuinen-gids
De deelnemende tuinen worden met praktische info en foto gebundeld in de tuingids ‘Open tuinen 2017’. Deze gids met 201 bijzondere tuinen, is nu beschikbaar. In deze editie gaat er bijzondere aandacht naar inspiratie rond 'Feest in de tuin'. Je vindt hier eveneens een handig overzicht van alle bijkomende openingsdagen en de fiets- en autoroutes. 'Open tuinen 2017' kan je bij Landelijke Gilden bestellen of voor 4 euro kopen bij Aveve.

Praktische gegevens

Wanneer: 

24/06/2017 van 10:00 tot 18:00
25/06/2017 van 10:00 tot 18:00

Prijs: 

Leden van Landelijke Gilden krijgen 50% korting op de eventueel gevraagde toegangsprijs (geldig voor de houder en op vertoon van de lidkaart 2017).

Reservatie: 
Inschrijven niet noodzakelijk
Interessegebieden: 
Tuinieren