Menu

Terug naar Activiteiten >Ronde van Klein Brabant

Ronde van Klein Brabant
Twee recreatieve fietstochten in Klein Brabant & Vaartland.

Op zondag 23 juni 2019 kan je Klein Brabant én het Vaartland verkennen en genieten van misschien wel de mooiste streek van Vlaanderen. Wij hebben voor u twee mooie fietstochten uitgestippeld: een kleine ronde van ongeveer 20 km en een grote ronde van 45 km.

Vertrekken doe je in Ruisbroek, aan het Dienstencentrum De Nieuwe Ark. Tijdens de fietstochten kan u écht genieten van deze mooie schilderachtige streek. In het Hertsveld in Leest kan u een pauze nemen, écht midden van het veld, waar u kan genieten van een koffie of een pintje.

Via de vele speciale fietspaden komt u uiteindelijk terug in Ruisbroek. De kleine én de grote fietstochten zijn volledig bewegwijzerd met duidelijke pijlen.

De Ronde van Klein Brabant is dit jaar opnieuw in handen van de leden van de Landelijke Gilde in Ruisbroek. De afdeling én de plaats waar het in 2016 allemaal begon in Klein Brabant. Met de Ronde van Klein Brabant.

 

Praktische gegevens

Wanneer: 
23/06/2019 van 9:00 tot 18:00
Locatie: 
Dienstencentrum De Nieuwe Ark
Kerkstraat 34 , 2870 Ruisbroek
Vertrek: 
Dienstencentrum De Nieuwe Ark, Kerkstraat 34 te Ruisbroek (Antw.)
Prijs: 
€ 5
Inbegrepen voor elke deelnemer o.a. de verzekering, een appel en een aandenken. Plus voor iedere deelnemer een ticket voor onze tombola.
Interessegebieden: 
Fietsen en wandelen