Menu

Terug naar Activiteiten >Ronde van Klein-Brabant

Ronde van Klein-Brabant
Tijdens deze fietstocht kan je Klein Brabant verkennen en er genieten van wellicht de mooiste streek van Vlaanderen. Je fietst er op rustige wegen in de deelgemeenten van Puurs/St.-Amands en Bornem. Kenmerkend voor deze regio is de aanwezigheid van de Schelde, dus fietsen langs het water hoort er zeker bij.
Op zondag 18 juni 2023 kan je Klein Brabant verkennen en er genieten van wellicht de mooiste streek van Vlaanderen. Je fietst er op rustige wegen in de deelgemeenten van Puurs/St.-Amands en Bornem. Kenmerkend voor deze regio is de aanwezigheid van de Schelde, dus fietsen langs het water hoort er zeker bij. Onderweg zal er een tussenstop worden voorzien zodat je lang kan genieten van deze schilderachtige streek.
Het vertrek is voorzien aan dienstencentrum ‘De Nieuwe Ark’ - Kerkstraat 34 – 2870 Ruisbroek. Starten doe je tussen 9u en 15u. Je kan kiezen uit twee uitgestippelde fietstochten, een kleine ronde van 25 km en een grote ronde van 45 km. Deelnameprijs is 5 euro (verzekering en aandenken inbegrepen). Voor meer info kan je mailen naar rondekleinbrabant@telenet.be of bellen op het nummer 0472 88 31 77

Praktische gegevens

Wanneer: 
18/06/2023 van 9:00 tot 15:00
Locatie: 
DE NIEUWE ARK
Kerkstraat 34 , 2870 Ruisbroek
Vertrek: 
De Nieuwe Ark - Kerkstraat 34, 2870 Ruisbroek
Prijs: 
€ 5
Deelname kost is 5 euro per persoon. Kinderen jonger dan 12 jaar nemen gratis deel (inbegrepen: verzekering en een aandenken)
Interessegebieden: 
Fietsen en wandelen