Menu

Terug naar Activiteiten >Seniorenbusreis "Op ontdekking door Oost Zeeuws-Vlaanderen"

Seniorenbusreis "Op ontdekking door Oost Zeeuws-Vlaanderen"
Dit jaar bieden we een dagreis aan naar een gebied, dat hoewel toch dichtbij, voor de meesten onbekend is: nl. Oostelijk Zeeuws- Vlaanderen. We maken een prachtige reis waar we kennis maken met een cultureel pareltje. En dit willen we je laten zien in deze exclusieve reis.

Uitnodiging seniorenreisOp ontdekking door Oost Zeeuws-VlaanderenBeste seniorenlid,Dit jaar bieden we een dagreis aan naar een gebied, dat hoewel toch dichtbij, voor de meesten onbekend is: nl. Oostelijk Zeeuws- Vlaanderen.Vanuit de startplaats rijden we naar Terneuzen, waar we een gegidste wandeling krijgen langs de Scheldeboulevard en de oude binnenstad met leuke pleintjes en nauwe straatjes. Er is een lange en een kortere wandeling voorzien voor mindere stappers. Nadien rijden we naar de Mariahoeve in Nieuw-Namen, een innovatief akkerbouwbedrijf, dat 'zilte groenten' kweekt. Bij een aperitiefje proeven we ervan en nadien schuiven we aan de Zeeuwse koffietafel.Nadien neemt een gids ons mee voor een rondrit door Oostelijke Zeeuws-Vlaanderen met smokkelverhalen, Hulst en dorpen als Zaamslag, Hengstdijk en Grauw. Onderweg houden we halt voor een koffie in de Baeckermat, destijds ook een akkerbouwbedrijf. Na de rondrit houden we nog halt in de "Bourgondiër" voor een heerlijke mosselmaaltijd (met een alternatief voor de mensen die gen mosselen lusten. Nadien keren we terug naar de startplaats.Voor wie?

Voor leden-senioren en hun partner uit gewest Deinze.Waar en wanneer?

Deze reis gaat door op dinsdag 24 september 2019. We vertrekken om 7u40.Opstapplaats: parking Brielpoort, Lucien Matthys- laan 9, DeinzeKostprijs

65 euro per persoon. Niet-leden betalen 80 euro en zijn lid tot eind 2020.InschrijvenInschrijven kan enkel door overschrijving van het totaalbedrag op het rekeningnr BE31 7374 0545 1555 Gewestwerking Deinze met vermelding van de namen van deelnemers. Gelieve te vermelden "'mosselen of vlees"LET WEL: Wie eerst komt, eerst maalt. Vragen ?Bij vragen graag een telefoontje naar Daniel Haelvoet   09 386 76 81

Of e-mail :  daniel.haelvoet@skynet.be 

 

We hopen dat u er ook bij bent.Het bestuur

Praktische gegevens

Wanneer: 
24/09/2019 van 7:40 tot 20:00
Deze activiteit is enkel voor leden.
Wil je deelnemen aan deze activiteit en meteen ook lid worden?
Vermeld dit dan duidelijk bij je inschrijving.
Locatie: 
parking Brielpoort te Deinze.
Lucien Matthyslaan 9 , 9800 Deinze
Prijs: 
€ 65
voor Leden LG en hun partner Inschrijven l door overschrijving op het rekeningnr BE31 7374 0545 1555 van Gewestwerking Deinze, met vermelding van de namen van deelnemers. "mosselen of vlees"
Reservatie: 
Inschrijven noodzakelijk
Reservatie info: 
inschrijven bij Daniel Haelvoet
Artiest/Sprekers/Gids: 
Daniel Haelvoet
Voor wie? 
Senioren