Menu

Terug naar Activiteiten >Voorstelling Johan Swinnen - de Lange tocht

Voorstelling Johan Swinnen - de Lange tocht
Gewest Haacht nodigt je uit op de voorstelling: De lange tocht - Hoop in de strijd tegen kanker van Johan Swinnen. Iedereen welkom!
De Lange Tocht: hoop in de strijd tegen kanker

Johan Swinnen is kankeronderzoeker. Elf jaar geleden kwam de ziekte plots heel dichtbij toen bij zijn zoon Pieter een hersentumor werd vastgesteld. Uit dankbaarheid dat Pieter de ziekte overleefde liep Johan in 2017 van Leuven naar Compostela. In zijn rugzak staken meer dan 800 brieven van en voor kankerpatiënten, 'Post voor Compostela'. Daarmee bracht hij een boodschap van hoop en stak hij een hart onder de riem van vele mensen. In 2019 ondernam hij een nieuwe looptocht 'Beeldje bij beeldje' en creëerde daarmee een groot symbool van verbondenheid. Momenteel probeert hij kankerpatiënten en hun naasten wat houvast te geven met de actie 'Hou(t) me vast'.
Johan vertelt over zijn lange tocht als kankeronderzoeker en als papa van een kankerpatiënt. Aan de hand van foto's en film- en boekfragmenten neemt hij ons mee op zijn looptochten. Zijn voordracht inspireert en brengt hoop.Praktische gegevens

Wanneer: 
7/11/2022 van 20:00 tot 22:30
Locatie: 
GC den Beughel
Wespelaarsesteenweg 85 , 3150 Haacht
Vertrek: 
19u30 Deuren, 20u start
Prijs: 
€ 5
Gratis voor leden op vertoon van Lidkaart Niet-leden betalen 5 euro
Artiest/Sprekers/Gids: 
Johan Swinnen
Voor wie? 
Volwassenen