Menu

Terug naar Activiteiten >Wandeling in het Arenbergpark (aanbod voor senioren)

Wandeling in het Arenbergpark (aanbod voor senioren)
Dit jaar gaan we wandelen in het Arenbergpark. Verwacht je aan een mooie wandeling van ongeveer 5 km.
Vorig jaar hebben we een wandeling gemaakt in Heverleebos, dit jaar gaan we op 20 juni in het Arenberg park wandelen. Het kasteel was de verblijfplaats van de families De Croy en Arenberg. Zij waren in de periode 1500 tot 1918 eigenaar van o.a. Heverleebos en Meerdaalwoud. Tijdens de wandeling gaan we uiteraard langs het kasteel, we wandelen naar het Celestijnenklooster en langs de watermolen naast het kasteel. We gaan door het Arenbergpark tot aan de Volmolen en terug langs de eerste kerk van Heverlee gewijd aan Sint-Lambertus naar de oude
Kantien. Deze mooie route is ongeveer 5 km.

We vertrekken om 14 uur op de parking naast het gebouw aan de Celestijnenlaan 300 waar FABLAB gevestigd is (aan het grote tandwiel). Na het wandelen eten we rond 16u een broodjesmaaltijd in de 'Oude Kantien'. Wie niet wil of kan wandelen, kan vanaf 15u30 naar 'De Oude Kantien' komen.

Iedereen is van harte welkom, tot dan!

Praktische gegevens

Wanneer: 
20/06/2019 van 14:00 tot 17:00
Locatie: 
Parking aan Fablab, bij het grote tandwiel
Celestijnenlaan 300 , 3001 Heverlee
Vertrek: 
14u00 parking aan de Celestijnenlaan 300 waar FABLAB gevestigd is (aan het grote tandwiel)
Prijs: 
€ 15
Alle leden van Landelijke Gilden zijn van harte welkom met hun partner. Geïnteresseerden mogen altijd komen kennismaken en kunnen lid worden.
Reservatie: 
Inschrijven noodzakelijk
Reservatie info: 
Inschrijven kan t.e.m. 9 juni door storting van het juiste bedrag op het rekeningnummer van gewest Huldenberg BE44 7343 3903 8045 met vermelding van 'naam + wandeling'.
Voor wie? 
Senioren
Interessegebieden: 
Fietsen en wandelen