20 augustus '16 - Pop-Up Café | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Dorpentoer overzicht >20 augustus '16 - Pop-Up Café

Een danscafé in je eigen dorp? Daar gaat Landelijke Gilde Ottenburg voor. Op zaterdag 20 augustus openen zij maar liefst 3 pop-ups: een café, een restaurant en een danscafé. Dit evenement gaat door in de tuin en gemeentezaal De Linde in de Pastorijstraat te Ottenburg. Ook de Dorpentoerbus houdt er halt.

De dag start met de voorstelling van de Dorpentoerbus van Landelijke Gilden om 11 uur. Hierna worden de pop-upcafé’s “Den Tuin” en “De Speciale Tuin” geopend. Er zijn verschillende infostanden en workshops, met muzikale omkadering door DJ Countdown.

Om 12.30u opent het pop-uprestaurant “tussen 2 pinten”. ’s Middags is er een initiatie Curve Bowls en petanque (14 uur) en een optreden van clown Griet (14.30 – 16.30 uur). Tussendoor is er kinderanimatie met een springkasteel en springballenparcours. Om 15 uur opent het pop-updanscafé.

Doorlopend staat de Dorpentoerbus open voor een bezoek. Het is een 12 meter lange, gerestaureerde en gepimpte lijnbus. Binnenin de bus kan je de Dorpsenquête invullen en een gratis consumptie verdienen.