Menu

Terug naar Open Tuinen >Bo en Nina Keppens-Joos

Landelijke tuin

Landelijke tuin met natuurlijke vijver en waterval. Loofbos (speelbos), verscheidene serres, moestuin, grote kippenren met verschillende rassen. Verzameling bomen zoals Metasequoia, Liquidambar, Ginkgo, Malus … Bogen met rozen, clematis en Wisteria zorgen voor een romantisch tunneleffect. Veel meditatiehoekjes tussen het groen, waar het heerlijk vertoeven is met telkens een ander uitzicht. Biologisch fruit tijdens de zomermaanden. Verschillende beelden in de tuin zijn creaties van de eigenaar, evenals het bijzondere tuinhuis dat verscholen zit achter de vijver. Het werd volledig opgetrokken uit resten van bouwmateriaal, deze ‘man cave’ zal iedereen aanspreken. De tuin is deels toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tuin van de toekomst

De natuur mag hier meer de bovenhand krijgen door niet meer met onkruidbestrijdingsmiddelen te werken en wilde planten (onkruid) een kans te geven. Hierdoor krijgen struiken en bos meer uitbreiding.
 

Evenement

Zelfgemaakte beelden verspreid in de tuin.
 

Bewegwijzering

De tuin ligt vlakbij het bos van Buggenhout. De Ravenstraat is de verbindingsweg tussen de kerk van Opstal en Merchtem (Peizegem).
 
Gedeeltelijk rolstoeltoegankelijk
Kunst in de tuin
Tuin in thema