Menu

Terug naar Open Tuinen >Inagro – Internationale Rozentuin Kortrijk

Internationale Rozentuin Kortrijk

De internationale rozentuin is een mooie strakke tuin, waar je kunt genieten van de geuren en kleuren van meer dan 300 verschillende rozenvariëteiten. De tuin geeft je inspiratie hoe je rozen kunt combineren met vaste planten. Aansluitend is er naast de rozentuin een landschapspark, zeker een wandeling waard.

Evenement

Op zondag 27 juni (10-17 u.) gaat het 2-jaarlijkse Rozenfeest door, deze keer in het thema 'RozenFeest, waar fleurige kleuren bloeien'. Kleuren hebben zeer veel betekenis, iedereen ziet en voelt kleuren op een andere manier, ze hebben veel invloed op elk van ons. Op het rozenfeest kun je genieten van heel wat demo's rond kleur. Ze tonen je hoe je kleur in je tuin kunt combineren en welke betekenis kleuren hebben, maar ook welke kleuren bij jou passen. Ze tonen je hoe je met zijde en kleuren prachtige creaties kunt maken en een stylist toont hoe ze te combineren. Er zijn tevens demo's bloemschikken, met verse en gedroogde bloemen en ook kinderen komen aan hun trekken door een activiteitenaanbod waar kinderen creatief met kleuren aan het werk worden gezet.
 

Bewegwijzering

E17 Gent-Kortrijk: afrit Kortrijk-zuid, richting XPO, eens voorbij XPO is de rozentuin zichtbaar. De rozentuin staat bewegwijzerd.
 
Rolstoeltoegankelijk