Menu

Terug naar Open Tuinen >Tuin 159 - Filip en Katy Govaert-De Bock

Hoeve Suythem

Landschappelijke, inspirerende ecotuin met verschillende tuinkamers, buxuspartijen, hortensia’s, hoge bomen in combinatie met struiken en struwelen. Een ‘Jardin Plume’, plekjes om te genieten van het landschap en het bos. Moestuin met vergeten groenten, zwemvijver en veel doorkijkjes naar de boomgaard … Een harmonieuze overgang naar het textielatelier wordt gelegd door aanplanting van diverse verfplanten.

Evenement 

Kunst in de tuin, uilen van textiel en tollen in het bos die een ware zen-plek creëren. Ook de Windsculpturen van de Amerikaan Lyman Whitaker krijgen terug een plaats in de tuin. Kunsttentoonstelling in de grote schuur, met de allernieuwste textielcreaties van Katy De Bock.

Bewegwijzering 

E40 richting Brugge: richting Kortrijk E403, afslag Torhout. Rechts houden tot aan eerste rotonde, tweede afslag, tot aan volgende rotonde, eerste afslag. Doorrijden tot eerste straat links (Oude Gentweg), volledig uitrijden, op het einde rechts, doorrijden tot verkeerslichten, linksaf en direct rechts, (Zeeweg Zuid, parkeren op Parking Kasteel, daartegenover de dreef inwandelen).