Menu

Win één van de exemplaren van het 'Zakboek voor de hapklare moestuin'

Tuingoeroes Marc Verachtert en Bart Verelst inspireerden al heel wat tuinliefhebbers met hun Zakboek voor de klimaattuin en ook hun tweede boek Zakboek voor de hapklare moestuin is bezig aan een veroveringsronde in tuinland. Om te tuinieren heb je immers geen groene vingers of ervaring nodig, want iedereen kan het. Het kan zelfs in een bak of een pot op je terras of je balkon. In het 'Zakboek voor de hapklare moestuin' belichten tuinjournalist Marc Verachtert en tuinexpert Bart Verelst bekende, maar ook minder bekende groenten, fruit, kruiden en eetbare bloemen. Bij elke plant wordt grondig besproken wanneer je moet zaaien of planten, hoe je de plant moet verzorgen voor de meest verfijnde smaak of wanneer je moet oogsten. Bovendien geeft Marc bij elke plant een originele teelttip.

Winnen! 

Vul voor 10 april jouw gegevens in en maak kans op één van de exemplaren van het 'Zakboek voor de hapklare moestuin'. De winnaars worden persoonlijk verwittigd! 

Niet bij de winnaars?

Leden van Landelijke Gilden krijgen 10% korting wanneer ze het boek bestellen via Lannoo met de kortingscode moestuin10. Deze korting is geldig tot eind 2021.