Tips voor de beste cadeau-ho-ho's | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Actualiteit >Tips voor de beste cadeau-ho-ho's

Geschreven op 08 november 2019. - Nieuws
Ideetjes voor cadeaus

De feestdagen komen er weer aan! Een tijd van gezellig samenzijn, lekker eten... maar vaak ook: van cadeautjes! Een geslaagd cadeautje vinden is niet altijd even makkelijk. We geven je daarom graag wat inspiratie! 

 

 

 

  • Weekendje weg met Logeren in Vlaanderen

Wat is er nu leuker dan een weekendje weg in eigen land? Er eventjes tussenuit, zonder daarvoor uren te moeten reizen? Geef zo'n heerlijk weekendje ontspanning cadeau, met een cadeaubon van Logeren in Vlaanderen. Op de website kies je voor een vakantiecheque van 35, 50 of 100 euro, die je online kan afrekenen en enkele tellen later al in jouw mailbox zit! 

  • Trias

Met een origineel cadeau op de proppen komen én tegelijkertijd het goede doel steunen? Da's een win-winsituatie. Zo'n cadeau scoor je dan ook in de win-win-winkel van Trias. Een geschenkpakket of een stijlvol boeket bloemen? Allebei te vinden in hun webshop! 

Geen cadeautje nodig maar wel een warm hart voor Trias? Met een gift aan Trias geef je ondernemers wereldwijd een ontbetaalbaar duwtje in de rug*. 

*PS Je doet jezelf stiekem ook een cadeau, want giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Da's aldus een cadeautje voor jezelf bij de volgende belastingsafrekening! 

  • Dagje uit

De mooiste cadeau? Een dagje qualitytime! Neem je vrienden, kroost, familie, ... mee op uitstap en maak enkele mooie herinneringen met een grote strik errond! 

Onze tips?
- Trek naar Plopsa De Panne op Plopsa Coo, op vertoon van jouw lidkaart krijg je daar immers 10 euro korting per ticket. Zo is jouw uitje extra leuk én extra voordelig! 
- Ga met z'n allen naar de Kids Day van Jumping Mechelen. Geniet samen van een prachtige show, gevolgd door een spetterend optreden van #LikeMe. Nog tot 30 november scoor je als lid van Landelijke Gilden jouw tickets voor dit spektakel met 7 euro korting per ticket! 

  • Leesvoer

Lid van Landelijke Gilden? Dan krijg je alvast ons ledenmagazine Buiten en het magazine Libelle Nest in de brievenbus? Gun jezelf of je partner echter nog wat meer leesplezier met een voordelig abonnement op Knack of Libelle. Je profiteert van mooie kortingen op de abonnementsprijs! 

  • Lidmaatschap Landelijke Gilden

Vrienden of familie die nog geen lid zijn? Die doe je toch gewoon een lidmaatschap van Landelijke Gilden cadeau! Zo maken ze deel uit van de grootste groep plattelandsliefhebbers van Vlaanderen en genieten ze van alle voordelen die het lidmaatschap te bieden heeft! 

Om het je gemakkelijk te maken, maakten we een bon die je kan downloaden en afgeven. Zo kan je iets inpakken en hoef je niet met lege handen aan te komen. Het lidmaatschap kan je via de website daarna makkelijk en snel samen in orde brengen! 

  • Gift ten voordele van de steenuilen en de bijtjes

Het Agrobeheercentrum Eco² heeft twee hele mooie projecten: eentje die meer huisvesting voor de steenuil voorziet en eentje die het leven van de bijtjes een stukje aangenamer maakt. Je kan deze projecten steunen met een gift aan het Agrobeheercentrum. Zo draag jij bij aan het welzijn van de steenuil en de bijen. Als dat geen mooie cadeau aan Moeder Natuur is!