Menu

Fleur Floral Fashion

Wil jij als lid van Landelijke Gilden met korting naar Fleur Floral Fashion (een evenement door Fleuramour)? Dat kan! Dankzij jouw lidkaart genieten jij en je gezin of vrienden van 4 euro korting op de toegangsprijs van 25 euro voor het event. Per lidnummer kan je 2 tickets bestellen (de maximale korting per bestelling is 8 euro). 

Korting aanvragen

 1. Vul hieronder jouw naam, mailadres en lidnummer in en klik op 'code aanvragen'
 2. Je krijgt een bevestigingsboodschap en een bevestigingsmailtje waarin je de kortingscode terugvindt.
 3. Je surft naar https://fleuramour.be/ en kiest onderaan de pagina de dag en het tijdslot waarop je jouw bezoek wil starten. In een volgend scherm duid je het aantal gekozen tickets aan. Daarna klik je op 'tickets bestellen' en 'checkout now'. 
 4. Je komt dan op een scherm waarop je jouw gegevens moet invullen. Bovenaan dat scherm vind je een balkje met de melding 'Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen!'. Daar plak je de code die je in de bevestigingsboodschap en het bevestigingsmailtje ontving. Klik op 'waardebon toepassen'. Je zal zien dat de prijs onderaan het formulier wijzigt. 
 5. Je vult je gegevens in en kiest de gewenste betaalwijze. De verwerking van de gegevens en de betaling zijn de verantwoordelijkheid van het organisatie Fleuramour. Vergeet onderaan niet aan te vinken dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden, voordat je op 'bestelling plaatsen' klikt. 
 6. Veel plezier!  

De korting is enkel geldig voor leden Landelijke Gilden,als lid kan je 2 tickets bestellen. Ter controle kan jouw lidkaart opgevraagd worden aan de ingang.  

Praktische info

 • Fleur Floral Fashion gaat door van 23 tot 27 september, telkens van 9u30 tot 19u30. Je reserveert een tijdslot om toegang te krijgen. 
 • Locatie: Kasteel Alden Biesen, Bilzen 
 • Kostprijs: 25 euro per ticket. Als lid van Landelijke Gilden krijg je 4 euro korting en betaal je dus 21 euro per ticket. 
 • Tickets enkel online te reserveren! 
 • Alle info en tickets: https://fleuramour.be/ 
Zorg ervoor dat je geen typfouten maakt in het mailadres. We sturen de kortingscode naar dit opgegeven mailadres, dus bij een foutief adres, komt de mail niet aan.