Menu

Terug naar Actualiteit >11 mei, feestelijke opening Warme tuin Brecht

Geschreven op 19 april 2017. - Nieuws, Tuinieren
warme tuin Brecht, landelijke gilde in actie

Het woonzorgcentrum Sint-Maria Brecht, de aanpalende serviceflats en de Landelijke Gilde Brecht gaan samen tuinieren in een warme tuin.

Vrijwilligers waren de voorbije weken druk in de weer met passen, meten, zetten, verzetten en opvullen.

 

Deze warme tuin biedt de kans aan de bewoners, familie en bezoekers van de zorgvoorzieningen om actief bezig te zijn, of gewoon te genieten naar het kijken van tuinierende mensen. Samen plannen maken en tips uitwisselen is minstens even leuk als aardbeien plukken en opeten.

Feestelijke opening op 11 mei

Na het voorbereidende werk, staat onze warme tuin klaar voor de tuiniers. Kom gerust een kijkje nemen op woensdag 11 mei op het domein van WZC Sint-Maria, Gasthuisstraat 11, Brecht.

Misschien kom jij ook graag mee tuinieren in onze warme tuin? Of heb je suggesties om ons tuinseizoen op gang te trekken. Geef ons dan zeker een seintje! Iedereen is welkom

Meer informatie over onze warme tuin

Inge Rombouts, verantwoordelijke warme tuin, 03 330 11 40, animatie@ocmwbrecht.be

Marc Vrints, voorzitter landelijke gilde Brecht, 0497 93 20 61

 

Dit project wordt mee mogelijk gemaakt door cofinanciering uit Platteland Plus, bestaande uit middelen van Vlaanderen en de provincie Antwerpen. Onze partner Cera maakt het mogelijk de campagne over heel Vlaanderen bekend te maken bij zorgvoorzieningen en plaatselijke afdelingen.