Blijven plakken in Voeren | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Actualiteit >Blijven plakken in Voeren

Geschreven op 19 juni 2017. - Nieuws
Nationale Streekzoektocht Landelijke Gilden 2017 - Voerstreek - overnachten

Zin om wat langer in de Voerstreek te blijven? Ontdek heel wat leuke logiezen via logereninvlaanderenvakantieland.be en voerstreek.be! De volgende adresjes durven we je alvast aanbevelen.
 


Zomerarrangement hostel De Veurs

De Veurs heeft 25 kamers (2 tot 7 bedden). Je kunt kiezen tussen een gedeelde kamer of een priv├ękamer. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Je ontvangt een lakenpakket waarmee je zelf je bed opmaakt. Handdoeken breng je mee of koop je ter plaatse. De hostel ligt op een heuvel. Van op het zonneterras heb je een prachtig uitzicht over de Voerstreek.

Komberg 40, 3790 Sint-Martens-Voeren
043 81 11 10

Voordeel: arrangement vanaf € 62 per persoon (*) bestaande uit 2 overnachtingen met ontbijt, gratis toegang tot het buitenzwembad en 2 x een driegangenmenu (barbecue op zaterdag). Enkel geldig in de periode van de Streekzoektocht en op vertoon van je deelnemingsformulier aan de zoektocht. Optioneel: elektrische fiets aan € 25 per dag per persoon. Info en reserveren via voeren@vjh.be.

(*) = prijs -30 jarige, lid van de Vlaamse Jeugdherbergen. Voor anderen liggen de prijzen voor dit arrangement, afhankelijk van leeftijd en gekozen kamer, tussen € 49 en € 76. Je vindt alle prijzen op jeugdherbergen.be/nl/arrangementen-voeren/1233-zomerarrangement.

Vakantiewoning KasteelZicht

Naast een volledig ingerichte keuken zijn er 3 kamers, 2 douches, 1 bad, 2 lavabo's en 2 toiletten (max. 8 p.). Verder is er een garage, een fietsenberging en een grote afgesloten tuin met tuinmeubelen, een barbecue en een mooie doorkijk op het achterliggende weidelandschap met hoogstamfruitbomen.

Bauwerd 8, 3792 Sint-Pieters-Voeren
043 81 34 01, 0476 58 82 15
linda_goethals@hotmail.com, www.kasteelzicht.be

Ledenvoordeel: gratis streekproduct, gratis toegang tot de viskwekerij van Sint-Pieters-Voeren (met een gratis drankje) bij boeking in de periode van de Streekzoektocht en op vertoon van je lidkaart.

De Veldhoeve

De vakantiewoning ligt in een gerestaureerd bijgebouw van een actieve melkveeboerderij in de buurt van de Commanderie van Sint-Pieters-Voeren. Zowel het verblijf als de boerderij zijn gebouwd in de traditionele vakwerkstijl van de streek. Naast twee verschillende zithoeken en een open eetkeuken zijn er 5 kamers en 3 badkamers (max. 14 p.). 

Veldstraat 10, 3792 Sint-Pieters-Voeren
043 81 07 70

info@veldhoeve.be, www.veldhoeve.be