Menu

Terug naar Actualiteit >Doe mee aan de Seizoensgroente-Challenge

Geschreven op 12 april 2018. - Nieuws, Eten en drinken
Seizoensgroentenchallenge

Heel 2018 laat de campagne 'ik ben meer dan mijn kassaticket' gezinnen in 8 columns aan het woord over hun ‘struggle’ om hun winkelkar duurzaam te vullen. Maar verandering begint ook bij ons. Daarom organiseren ze ook een Seizoensgroente-Challenge. Landelijke Gilden doet mee! En jij?

Ga de uitdaging aan met jezelf en kook 1 week lang enkel met groenten van het moment! We starten op maandag 23 april en krijgen hulp van chefkok Sofie Dumont.

Praktisch?

Schrijf je in op de website van de campagne 'Ik ben meer dan mijn kassaticket' en krijg gedurende 1 week dagelijks een recept in je mailbox. De challenge loopt vanaf maandag 23 april tot en met zondag 29 april.

Sofie Dumont maakt het makkelijk

Alle recepten zijn samengesteld door Sofie Dumont, een rock-'n-roll chef met een groot hart voor duurzaamheid én mama van een dochtertje van 5.

Hoezo, een challenge?

Jij denkt natuurlijk 'makkie, eind april zijn er keiveel groenten van het seizoen beschikbaar'. Nee hoor, vergeet het. Dit is de allervervelendste 'seizoensgroentenperiode'

Landelijke Gilden doet mee

Sara Goemaere, lid van Landelijke Gilden en één van de koks uit onze receptenboek 'Plattelandskost' doet mee. Wij volgen haar seizoensgroentenchallenge. Houd dus zeker onze website in de gaten.