Menu

Terug naar Actualiteit >Er zit meer in je lidkaart dan je denkt!

Geschreven op 14 oktober 2020. - Nieuws

De leuze van Landelijke Gilden? Samen beleef je meer! Hoewel we nog steeds als één blok achter onze leuze staan en er rotsvast van overtuigd zijn dat het verenigingsleven (meer dan ooit) nodig is in onze maatschappij, is mensen verenigen in de huidige context niet evident. Maar moeilijk gaat ook, dus we heffen het hoofd, blijven positief en kijken uit naar wat komen gaat. En vooral: we hopen dat jij als lid mee met ons uitkijkt.

Binnenkort krijg je immers een bestuurslid aan de deur. Of een brief in de bus. De brief en het bestuurslid vragen hetzelfde: of je jouw lidmaatschap wilt verlengen. En we hopen van harte dat je daar volmondig ja op zegt. We hebben immers nog zoveel voor je in petto. Een bruisend programma voor het najaar en voor 2021 – een jaar waar we naar uitkijken om met z’n allen samen meer te beleven. Daar geloven we in en daar duimen we voor. Maar we bieden je ook heel wat voordelen. Vertrouwde voordelen – zoals de superkortingen op Libelle en Knack of bij Lunch Garden, Plopsa en De Banier – maar ook een nieuw voordeel, namelijk € 5 korting in de webshop van #Boerentrots. Die korting krijg je bovenop de portie leesvoer die al in jouw lidmaatschap zitten. Met 6 maal per jaar ons ledenblad Buiten en het magazine Libelle Nest, maar ook met maandelijkse nieuwsbrieven hopen we je telkens weer inspiratie te bieden voor nieuwe projecten in de tuin, in de keuken of in je dorp.

Een overzicht van alle voordelen van jouw lidmaatschap vind je steeds op onze website. We hopen jou ook in 2021 nog te mogen inspireren. Want, liefste lid, jij inspireert ons. Het is voor jullie dat onze lokale gilden activiteiten organiseren. Dat we recepten proberen, tuintips formuleren en de leefbaarheid op het platteland willen stimuleren. De verlenging van jouw lidmaatschap zou ons dan ook ten zeerste vereren. Dank je wel voor jouw steun en bedankt dat je deel uitmaakt van de grote Landelijke Gildenfamilie. Want samen beleef je zoveel meer! 


Op de foto: bestuurslid Chantal schreef de voorbije zomer bemoedigende teksten op verschillende 
ramen in haar dorp. We geven jullie graag dit mooie, warme gedichtje mee en zijn fier op de poster
van Landelijke Gilden, die deze zomer achter dit raam (en vele andere ramen) hing te blinken! 
#samenbeleefjemeer #samensterk