Fotowedstrijd Platteland in de bloemetjes | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Actualiteit >Fotowedstrijd Platteland in de bloemetjes

Geschreven op 01 juli 2017. - Nieuws, Landbouw
Fotowedstrijd Platteland in de bloemetjes

'Platteland in de Bloemetjes' is een Oost-Vlaams project i.s.m. het agrobeheercentrum Eco², de regionale landschapen en AVEVE. Hiermee zetten we in op sociale cohesie en biodiversiteit op het platteland.  Dit doen we door bloemenmengsels in te zaaien en hier tal van activiteiten rond te organiseren. Om ons project extra in de kijker te zetten lanceren we dit jaar ook een fotowedstrijd. Heb je een mooie foto die iets te maken heeft met bloemen en bijtjes?

Stap 1. Maak een leuke foto

Maak enkele foto's, gesitueerd in Oost-Vlaanderen, die gelinkt zijn aan het project 'Platteland in de bloemetjes in Oost-Vlaanderen.

Stap 2. Like onze Facebookpagina 'Platteland in de bloemetjes'

Like onze Facebookpagina 'Platteland in de bloemetjes'.

Stap 3. Stuur je foto's in

Stuur vervolgens je mooiste foto door in een priv├ębericht naar onze facebookpagina. Wie niet over een Facebookaccount beschikt, kan zijn/haar foto’s mailen naar pidb@agrobeheercentrum.be. De organisator verbindt zich ertoe de gemailde foto’s zo snel mogelijk op de Facebookpagina te posten. Foto’s posten of mailen kan tot en met 14 augustus 2017, 23.59 uur.

Stap 3. Zorg voor de meeste likes

Zorg dat jouw foto de meeste likes haalt. Stemmen kan tot 22 augustus 2017 om 12.00 uur. Het is toegelaten om te stemmen op meerdere foto's.

Hier vind je het wedstrijdreglement.