Menu

Terug naar Actualiteit >'Gezond, veilig en duurzaam voedsel, daar zorgen wij voor!’

Geschreven op 03 augustus 2022. - Nieuws, Eten en drinken, Landbouw

Land- en tuinbouworganisatie Boerenbond lanceerde de campagne 'Gezond, veilig en duurzaam voedsel, daar zorgen wij voor!'. Doel van deze campagne? Wat extra aandacht vestigen op prachtige producten van hier, want wat er ook op het menu staat, de kans is groot dat lokale landbouwers eraan hebben bijgedragen en da's iets om trots op te zijn.

Die fierheid kan jij mee uitdragen door gratis placemats en folders te gebruiken op jouw activiteit of evenement of op organisaties van familie, kennissen en vrienden. Zo tonen we samen dat de Vlaamse land- en tuinbouwers alle steun verdienen. Alle evenementen komen in aanmerking: van een wandel- of fietstocht tot een evenement met vrienden en familie of een buurt- of wijkfeest! Naast placemats zijn er ook 6 verschillende flyers over producten van hier, die ervoor zorgen dat je tijdens het smullen ook iets kan bijleren.

Een voorbeeld van de placemat en de flyers vind je op de website van Boerenbond, waar je de materialen ook gratis kan bestellen.

Maar er is meer! 

Bestelde en gebruikte jij de placemats en/of flyers op jouw activiteit? Vergeet er dan zeker geen foto van te maken! Begin september lanceren we bij Landelijke Gilden een wedstrijd waarbij je jouw foto's instuurt en daarmee kans maakt op een BBQ-pakket voor 10 personen!