Menu

Terug naar Actualiteit >Go with the velo!

Geschreven op 21 maart 2019. - Nieuws, Fietsen en wandelen

Krijg jij buren, collega's en co op de velo? Met 250 euro lukt dat zo! Bedenk een straf fietsidee en zet zoveel mogelijk fietsers in het zadel. Dien voor 1 mei je idee in op GoWithTheVelo.be. Daar vind je ook tips, leuke materialen en nog meer inspiratie.

 

Met een straf idee krijg je alle fietsers mee!

Go with the velo daagt je uit

Want fietsen is goed voor het milieu, een vlotte mobiliteit en onze gezondheid. Go With The Velo is een fietscampagne van Cera, KBC, Mobiel 21 en vele trappende partners. Samen lanceren ze een brede projectoproep die fietsambassadeurs binnen verenigingen, organisaties, communities, bedrijven en overheden aanspoort om hun omgeving meer op de fiets te krijgen. Want wie kan buren, collega's en co beter overtuigen dan fietsers zelf?

 

100 fietsacties gezocht

Deze zomer wil Go With The Velo maar liefst 100 fietsinitiatieven in Vlaanderen en Brussel op de pedalen zetten! Bedenk een straf fietsidee en maak kans op 250 euro en een tof communicatiepakket om je fietsactie waar te maken. De 10 leukste acties krijgen daar nog eens 1.000 euro en leuke fiets-je-datjes bovenop. 

 

Inspiratie nodig?

Denk aan een bakker die pistolets uitdeelt aan fietsers, een buurtwerking die investeert in deelfietsen, een pannenkoekenfestival voor trappende collega’s … een goed fietsplan kan alle kanten uit. Op GoWithTheVelo.be vind je inspirerende ideeën, wij pikten er eentje uit.

 

Hopelijk trap je mee!

Krijg jij buren, collega’s en co op de velo? Dien je strafste fietsidee in vóór 1 mei op GoWithTheVelo.be. Je vindt er ook inspirerende fiets-je-datjes en downloads om aan de slag te gaan.