Menu

Terug naar Actualiteit >Heb jij op de leukste g-plek gestemd?

Geschreven op 28 augustus 2017. - Nieuws, Tuinieren
Feest in de tuin

Dit jaar stond Open tuinen volledig in het teken van 'Feest in de tuin'. We bliezen immers 25 kaarsjes uit! De ideale gelegenheid om zowel de gastvrije tuineigenaars als de trouwe Open tuinenbezoekers eens extra te verwennen. Landelijke Gilden organiseerde een orginele wedstrijd 'Stem voor de leukste g-plek'.

Winnaars wedstrijd 'Stem voor de leukste g-plek'

Een aantal tuineigenaars uit het aanbod van Open tuinen 2017 stelden speciaal voor deze 25ste editie hun lievelingsplek voor aan het publiek. Tuinliefhebbers konden hun stem uitbrengen voor de plek die hen het meest aanspreekt. Uit de stemmers werden 5 winnaars geselecteerd die (materiaal voor) een tuinfeest winnen.

Proficiat aan Lieve Buytaert, Josefien Fabel, Marc Seyen, Annick Suls en Matthias Viaene. Zij winnen elk (materiaal voor) een tuinfeest ter waarde van 200 euro!

Tuineigenaars Jos en Annick Eyletten-Vandendries uit Waanrode kregen het meeste stemmen op hun plekje en wonnen een tuinfeest van 1.000 euro!

Na al het feesten, nood aan rust!

In 2018 staat Open tuinen volledig in het teken van 'rust in de tuin'. Heb je een tuin die rust uitstraalt? Wil je andere mensen inspireren om tot rust te komen in de tuin? Schrijf je dan snel in voor Open tuinen 2018.

>> 5 redenen om in te schrijven voor Open tuinen 2018