Hoe meer zielen... | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Actualiteit >Hoe meer zielen...

Geschreven op 04 september 2019. - Nieuws

We zijn vast niet de enigen die het zeggen: hoe meer zielen hoe meer vreugd! Vele verenigen laten weten dat je gerust vrienden of kennissen mag meebrengen. Zo ook Landelijke Gilden, en dat menen we oprecht!

 


 

Bij ons is niet alleen iedereen welkom, er is ook voor ieder wat wils. Zo hebben we een uitgebreide interessewerking, of je nu houdt van fietsen en wandelen, eten en drinken, werken in de tuin of geboeid bent door erfgoed: 't komt allemaal aan bod! Daarenboven genieten leden Landelijke Gilden van talrijke ledenvoordelen

Als je al lid bent, hoeven we je natuurlijk niet meer van dat alles te overtuigen, maar we willen je wel helpen anderen te overtuigen. Je hoeft daarvoor echt niet van deur tot deur te gaan verkondigen hoe geweldig je Landelijke Gilden wel vindt (al mag dat natuurlijk wel!), enkele kleine acties kunnen ervoor zorgen dat jij onze vereniging nét dat tikkeltje bekender maakt: 

  • neem eens iemand mee naar een activiteit.
    Is er binnenkort een wandeling, eetfestijn, tuincursus, infoavond, lezing, workshop... van jouw gilde? Vraag je buurman, tante of schoondochter eens mee. Zo leert hij of zij Landelijke Gilden kennen en is de stap om volgende keer naar een activiteit te gaan, al een pakje kleiner! 
  • stuur onze nieuwsbrief eens door.
    Een artikeltje in de nieuwsbrief waarvan je weet dat het je overbuur, kleinzoon of goede vriend zou interesseren? Stuur het gerust door! 
  • Sharing is caring.
    Wij doen ons uiterste best om geregeld eens een leuk, interessant, grappig, ... berichtje op onze facebookpagina te zetten. Door op deze berichtjes te reageren, ze te liken of, beter nog, door ze te delen, krijgt jouw netwerk deze berichtjes ook te zien. Misschien vinden ze ons dan wel leuk, interessant of grappig (of liefst alledrie!) en hebben we er alweer een sympathisant bij! 

Help jij mee de grootste plattelandsvereniging groeien? Eeuwige dankbaarheid!