Jij bent een schakel in onze wensenketting | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Actualiteit >Jij bent een schakel in onze wensenketting

Geschreven op 30 november 2020.

Nu we de kerstperiode enkel met onze bubbel mogen doorbrengen, doet een kaart met warme wensen een groot plezier. Doe jij mee en zet jij de warme wensenketting verder? 

 

 

Vaak worden kerst- en nieuwjaarskaarten vervangen door smsjes. Dat is tof maar ook snel vergeten terwijl een kerst- of nieuwjaarskaart wekenlang een mooi plekje in de kamer krijgt. Dit is een pleidooi om de gezellige traditie van kaartjes sturen een nieuwe stimulans te geven en hiervoor hebben we jouw hulp nodig. Een kaartje krijgen en weten dat er iemand aan je denkt in deze dagen, geeft de ontvanger maar zeker ook de verzender een warm gevoel. Wie zou je gelukkig kunnen maken met een fijne boodschap?
 

Zoveel warme wensen

De medewerkers van Landelijke Gilden starten een wensenketting en sturen warme boodschappen uit. Bezorg ook jij iemand zo'n fijn gevoel en stuur je minstens één kaartje? Of misschien is er iemand in de straat die je met een warme boodschap veel plezier zal doen?
  1. Je schrijft een mooie boodschap op een kaartje en stopt een blanco kaartje bij jouw beschreven kaartje. Doe beide kaartjes samen met dit strookje in een enveloppe. Of schrijf de tekst van het strookje op een post-it die je meestuurt.
  2. Stuur de enveloppe op naar een geadresseerde naar keuze (De bompa? Een verre vriend? De buurvrouw?) of ga ‘m lekker zelf in de brievenbus posten.

Fijne feestdagen!