Menu

Terug naar Actualiteit >Jumping Mechelen Kids Day: plezier gegarandeerd!

Geschreven op 03 oktober 2019. - Nieuws, Landbouw
De Kids Day van Jumping Mechelen is een hoogdag voor iedereen die van spektakel en plezier houdt!  
 

 
 
 
 
 
Op 26 december vormt de Mechelse Nekkerhal opnieuw het decor voor de Kids Day Jumping Mechelen. Een dag vol show, entertainment en plezier, speciaal voor kinderen, maar ook voor hun ouders en grootouders! 
 
Die dag kan je genieten van een twee uur durend spektakel met adembenemende ponyraces en wervelende optredens. Dit spektakel wordt tweemaal opgevoerd, om zoveel mogelijk enthousiastelingen de kans te geven dit unieke schouwspel bij te wonen. En ’t beste? Dat hebben we je nog niet verteld! Tussen de twee spektakels door, krijg je nog meer show voorgeschoteld: een optreden van de Vlaamse kinder- en tienersensatie #LikeMe.
 
 
 
 
 

En er valt nog meer te liken! Leden Landelijke Gilden* kunnen hun tickets voor de Kids Day met 7 euro korting op de kop tikken. Zo betaal je 13 euro in plaats van 20 euro voor tickets in voorverkoop. Met deze tickets** krijg je een hele dag toegang tot de Nekkerhal en heb je een plaatsje tijdens de voorstelling van 11u30 tot 13u00, met aansluitend optreden van #LikeMe.  

OPGELET! Dit aanbod geldt van 15 oktober tot 30 november 2019, slechts zolang de voorraad strekt. Wacht niet te lang met bestellen, vorig jaar was de voorraad helemaal uitverkocht! 
 

* Als lid hou je best je lidkaart bij de hand, om jouw lidnummer in te geven. Nog geen lid? Geen paniek! Vraag online jouw lidmaatschap aan, het eerste jaar betaal je slechts de helft. Dat betekent dat je voor 14 euro lid bent tot eind 2020. Die kostprijs haal je er dus alweer uit wanneer je twee tickets met voordeeltarief voor de Kids Day bestelt! 

** Parkeren tijdens de Kids Day doe je op de Parking Planckendael aan 8€ inclusief shuttlevervoer heen en terug naar de Nekkerhal.
 
Bekijk zeker ook even onze exclusieve wedstrijd. Deelnemers maken kans op een rondleiding achter de schermen van de Wereldbeker Dressuur tijdens Jumping Mechelen, op zaterdag 28 december.