Landelijke Gilden gewest Diest organiseren succesvolle comedyavond ten voordele van Trias | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Actualiteit >Landelijke Gilden gewest Diest organiseren succesvolle comedyavond ten voordele van Trias

Geschreven op 30 april 2019. - Persartikel, Noord-Zuid

De 8 lokale gilden van het gewest Diest programmeerden comedian en cabaretier Koen Dewulf op het podium van gemeenschapscentrum Den Egger in Scherpenheuvel. Met zijn voorstelling “tussen hier en daar” bracht Dewulf op een laagdrempelige en ontspannende manier de wereld van ondernemende mensen hier én vooral in het Zuiden tot bij het brede publiek. Een geslaagde avond, met meer dan 80 tevreden toeschouwers en een mooie opbrengst van 250 euro, die het gewest Diest graag aan Trias schenkt.

De voorstelling

Elke ondernemer staat voor uitdagingen. Dat geldt niet alleen voor de Vlaamse ondernemer, maar ook voor zijn zuiderse tegenhanger. Overal ter wereld komen ondernemende mensen samen om samen hun dromen en verhalen vorm te geven. Deze dromen en verhalen goot Koen Dewulf op een grappige, aangename en soms pakkende manier in een voorstelling. “Tussen hier en daar” laat zien hoe dromen wereldwijd kansen krijgen. Een voorstelling helemaal op maat van Trias, die Landelijke Gilden gewest Diest dan ook graag ten voordele van Trias inrichtte.

Trias

Trias geeft zo’n twee miljoen ondernemende mensen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika het duwtje in de rug dat ze nodig hebben om hun zaak of project op duurzame rails te krijgen. Zo krijgen ook hun dromen kansen. Meer over de verschillende projecten lees je op www.trias.ngo.

Het gewest Diest

De lokale Landelijke Gilden van Assent, Bekkevoort, Molenstede, Schaffen-Centrum, Schaffen-Vleugt, Scherpenheuvel, Testelt en Wersbeek zijn verenigd in het gewest Diest. Zij sloegen dan ook de handen in mekaar om deze activiteit in te richten. Met resultaat, want samen konden zij een cheque van 250 aan Trias overmaken.