Menu

Terug naar Actualiteit >Ledenvoordeel Kids Day

Geschreven op 20 oktober 2017. - Ledenblad Buiten, Landbouw
Jumping Mechelen Kids Day

Ook dit jaar kan je als lid Landelijke Gilden met korting naar de Jumping Mechelen Kids Day, een grandioos  show- en paardenspektakel met ponyraces, shows, optredens en signeersessies. Kortom de ideale uitstap met de (klein)kinderen.

 

JM Kids Day Show

Jumping Mechelen opent traditioneel op 26 december met de ‘JM Kids Day’. Van 9 tot 18 uur kan je er doorlopend genieten van grime, ponyproeven, ponyritten en pony-initiatie. Leden van Landelijke Gilden krijgen de unieke kans om van 11 tot 13 uur tegen een voordeeltarief de ‘Grote JM Kids Day Show’ bij te wonen.

De JM Kids Day Show is een grandioos spektakel met optredens van Katarina, de Mechelse Dansstudio 2Steps, adembenemende ponyraces, de internationale show ‘Die Schäferin’ van de Duitse Ann Krüger, het optreden van Prinsessia en als klapstuk het spetterend optreden van Baba Yega. Aansluitend zijn er foto- en signeersessies met Katarina, Prinsessia en Baba Yega! Het volledige programma en meer info vind je op jumping-mechelen.com/nl/kids-day

Leden van Landelijke Gilden en hun familie betalen slechts € 11 i.p.v. € 20 voor een dagticket, inclusief de ‘Grote Kids Day Show’.

 

Hoe tribuneplaatsen bestellen?

Wees er snel bij en bestel je tribunetickets vóór 10 december, via het webformulier om tickets voor de JM Kids Day Show te bestellen.


Parkeren in Planckendael kost € 8 (inclusief shuttlevervoer heen en terug naar de Nekkerhal).

Wil je ook genieten van dit ledenvoordeel? Word lid van Landelijke Gilden

Ben je lid Landelijke Gilden en wil je dit ledenvoordelen niet missen? Geef het interessegebied 'landbouwbeleving' dan door via landelijkegilden.be/mijn-lg/registratie.