Menu

Terug naar Actualiteit >Mee op belevingsreis naar de Filipijnen?

Geschreven op 08 mei 2019. - Noord-Zuid

Eind april, begin mei 2020

In 2020 organiseren Landelijke Gilden en Trias, onze partner voor ontwikkelingssamenwerking, een belevingsreis naar de Filipijnen. Je ontdekt dit prachtige land van kokosnoten en rijst, krijgt de kans om het dagelijkse leven van de hardwerkende Filipino’s te leren kennen en leert hoe Trias in dit deel van de wereld ondernemende mensen mee beschermt tegen de verwoestende effecten van natuurrampen zoals tyfoons.

De reis zal plaatsvinden in het voorjaar van 2020 (eind april, begin mei). Je kan binnenkort meer informatie verwachten over het programma en de praktische zaken. De prijs zal vermoedelijk liggen tussen 2.000 en 2.500 euro.

Geef je interesse door!

Plaatsen zijn beperkt, maar indien jouw interesse nu al gewekt is, kan je hier jouw contactgegevens achterlaten. Wij houden je dan graag op de hoogte!

Ben je nu al nieuwsgierig naar de projecten die Trias steunt in de Filipijnen? Lees dan wat meer over de studiereis die Ann Van Loock van Landelijke Gilden en Jacques Van Outryve, landbouwjournalist, maakten naar de Filipijnen.

Vragen?

Dan kan je contact opnemen met de Trias-consulent via landelijkegilden@trias.ngo, of via het nationaal secretariaat van Landelijke Gilden: info@landelijkegilden.be, tel. 016 28 60 23.