Nagenieten van Dag van de Landbouw | Landelijke Gilden
Menu

Terug naar Actualiteit >Nagenieten van Dag van de Landbouw

Geschreven op 24 september 2020. - Nieuws, Eten en drinken, Landbouw

Een landbouwbedrijf bezoeken op Dag van de Landbouw zat er dit jaar, jammer genoeg, niet in. Dankzij een alternatief online programma, kreeg je toch de nodige portie landbouwbeleving op je bord! En Landelijke Gilden zorgde voor een specialleke! Grillmasters Adel en Ivan verzorgden een heerlijke bbq in een uniek decor voor Bart Kaëll, Luc Appermont en de sympathieke familie van de Fruithoeve in Hoeselt! 

Verslag van een geslaagde dag 

 

De setting was uniek, het eten om duimen en vingers van af te likken en het gezelschap uitermate sympathiek. 

De avond starten deden Bart en Luc met een heerlijk aperitiefje: een gin-tonic! En niet zomaar een gin-tonic, de gin was immers op én top Belgisch: PJ Gin Apple is een gin op basis van suikerbiet, met een infusie van 6 verschillende Belgische appels. Daar een aangename tonic en schijfje appel bij? Beter wordt het niet! Schol! 

Goed nieuws: jij kan zo'n fles gin, met bijbehorende tonic bemachtigen. Neem tot en met 11 oktober 2020 deel aan onze wedstrijd en maak kans op deze smakelijke prijs! 

 


Adel en Ivan, die je misschien nog kent van hun deelname aan het VIER-programma Grillmasters, toverden een heerlijke menu uit hun hoed (of was het uit hun Green Egg?).​

Op en top Belgische producten werden gesneden, gekruid, gegrilld en... gesmaakt! En met hun enthousiasme en guitige lach, zorgden ze niet alleen voor gevulde buiken, maar ook voor héél wat sfeer! 

 

   

En na een hele dag 'Mooi weer vandaag'? Dan ging de zon onder boven de appelgaarden en staken we het vuur aan. Zo eindigde de avond rond het kampvuur, met een marshmellow in de hand. Soms kan het leven toch schoon zijn hé? 

 

Dag van de Landbouw 2020: een digitaal succes 

We blikken tevreden terug op heel wat geslaagde avonturen van de meest sympathieke bv's bij onze sympathieke landbouwers! Nog meer nagenieten? Dat kan op de website van Dag van de Landbouw, op de Facebookpagina en met verschillende filmpjes op ons YouTube-account