Menu

Terug naar Actualiteit >Najaarsvoordelen!

Geschreven op 08 september 2021. - Nieuws, Eten en drinken, Tuinieren

Gespot op het prikbord van ons ledenblad Buiten: twee tijdelijke ledenvoordelen! 

 

 

 

 

 

  • 15% korting bij Fritel

We weten het, Kerstmis lijkt nog ver. Maar durf al eens na te denken over je menu op kerstavond of kerstdag. Wat dacht je van een heerlijke fondue of steengrillen met z'n allen? Ook de klassieker, gebraad met kroketjes, is een optie en misschien maak je die kroketjes dan wel graag in een spiksplinternieuwe airfryer? 

Dankzij de korting bij Fritel koop je in september jouw keukentoestel met 15% korting! 

Praktisch? Surf naar de webshop via fritel.com en kies uit het uitgebreide aanbod. Gebruik bij het afrekenen van jouw online bestelling de kortingscode LG2021FRITEL om 15% korting te krijgen. Deze code is geldig tot 19 september en geldt voor alle aankopen van jou en je familie! 

  • 4 euro korting op de toegangsprijs van Fleur Floral Fashion

Fleur Floral Fashion laat je van 23 tot en met 27 september 2021 genieten van betoverende bloemencreaties in de landcommanderij van Alden Biesen. Een coronaproof evenement dat je doet dagdromen van het groots opgezette Fleuramour dat volgend jaar zijn 25ste jubileum viert. 

Dankzij jouw lidmaatschap bij Landelijke Gilden, geniet je van 4 euro korting op de toegangsprijs.

Praktisch? Fleur Floral Fashion vindt plaats van 23 tot 27 september in Alden Biesen. Tickets koop je op voorhand online. Jouw kortingscode om te gebruiken tijdens jouw online bestelling, vraag je hier aan. Met deze kortingscode kan je dan tickets bestellen via fleuramour.be