Menu

Terug naar Actualiteit >Nieuwmunster, een jaar lang 'Dorp in de kijker'

Geschreven op 27 maart 2018. - Nieuws, Actie(f) in je dorp
Nieuwmunster

Landelijke Gilden breng jaarlijks vijf dorpen uit Vlaanderen extra onder de aandacht. Nieuwmunster draagt in 2018 voor West-Vlaanderen de titel ‘Dorp in de kijker’. De wijze waarop Nieuwmunster mensen en verenigingen bij elkaar weet te brengen gaf de doorslag voor deze opvallende keuze.

Dorp in de kijker

Met ‘Dorp in de kijker’ wil Landelijke Gilden het dorp promoten en de samenwerking tussen verenigingen bevorderen. Dorpsbewoners kunnen tevens hun dorp mee-maken. 

Landelijke Gilde Nieuwmunster-Houtave

De Landelijke Gilde Nieuwmunster-Houtave zette zich in de afgelopen jaren binnen het samenwerkingsverband van verenigingen bijzonder constructief in. De gilde denkt vrij en verbonden mee en weet tevens de handen uit de mouwen te steken. Ze zijn een ‘lichtend’ voorbeeld voor ons allen! Vol  waardering zal ‘Dorp in de kijker’ dan ook in het najaar een nieuw evenement lanceren rond het thema ‘Licht’. We houden nog even over de concretisering van het programma de lippen stijf, maar kunnen je wel reeds verklappen dat 2018 in Nieuwmunster opnieuw ‘hemels’ zal zijn! Proficiat aan alle dorpsbewoners voor hun welverdiende titel ‘Dorp in de kijker’!